Cele mai vandute

Conditii livrare

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului FAN Courier. Pentru clientii care opteaza pentru plata ramburs livrarea se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. 
Conform legislatiei romane, "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile."

 

Livrare Bucuresti

Tariful de transport perceput este de aproximativ 15 lei . 

Livrarea in afara Bucurestiului

Tariful de livrare in provincie este de aproximativ 20 lei . Pentru localitatile neacoperite de FAN Courier se va plati o taxa suplimentara.
Livrarea se efectueaza prin serviciile de curierat rapid Urgent-Cargus. Programul de receptionare a comenzilor de catre operatorii nostri de site si telefonic este 11:00- 17:00, de luni pana vineri.
Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa in afara interval orar, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.

Conditii Returnare
 

Conform legislatiei romane, „consumatorul are dreptul sa notifice telefonic comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” Astfel ca, magazinul nostru va va inapoia contravaloarea produselor comandate in maxim 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de catre clientReturul se face doar cu un telefon in prealabil in care sa ne notificati si prin aceeiasi firma de curierat si anume FANCourier , cu plata transportului la dvs. Se trimite colet normal , fara ramburs , urmand ca dupa ce vom verifica produsul ( sa fie nou , sa nu prezinte semne de purtare , ambalaj originar ) sa se restituie suma platita tot prin intermediul FANCourier . Costul unui retur este de aproximativ 30 de lei . Toate coletele trimise cu ramburs , cu plata transportului la noi sau prin alti curieri vor fi refuzate . Costul transportului unui retur este suportat de noi , doar in cazul in care produsul primit este defect sau nu este cel comandat .

Pentru reclamatii : ANPC .

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare la [email protected] .


QR code

Recent vizualizate

Nu sunt produse

Meniu

Compara 0